You are viewing a single comment's thread from:

RE: DROPSHIPPING mania. How people passively earn thousands of $$$ and why I find it DISGUSTING...!!

in #blog6 years ago

Hmm prave ma napadlo...Aj ked ja na tie preklady cas nemam, mam 18rocnu segru...Neviem jako je to mozne, ale ta mala spina pred 2ma tyzdnami spravila oficialny Menza IQ test na 156. Nikdy som ju nevidel sa ucit a na zakladke reprezentovala skolu na olympiadach z tusim 7 z desiatich premetov ktore mala. No a pred par mesiacmi si spravila C1 statnicu z anglictiny na Acko.

Momentalne caka na potvrdenie jej Steemit uctu a teoreticky by ti mozno bola ochotna to prekladat ona. Samozrejme asi za nejaky steem poplatok. Bolo by to super, lebo ona si v jej veku moc krypt kupit nemoze, cize to co kupila ma zainvestovane vo viac istych coinoch ako steem. Preto ked prijde sem, isto sa potesi kazdemu STEEMu, ktory by si mohla zarobit a zmenit za SP.

Tam uz je ale znova v hre tvoja povodna otazka - preco si tu... a ci si jej ochotny mozno nejaku malu sumu v steemoch za preklady posielat. S potencialnou sancou na zviditelnenie a dostani sa do trending blablabla....Ale to je iba moj napad, osobne by ma to ultra tesilo keby si takto Zuz zarobila hoc aj iba par STEEMov dokopy... ale tak to uz je na tebe a tvojom uvazeni, ci by to pre teba malo zmysel.

Kazdopadne, posli mi jeden post na moj mail a ja ti to prelozim. Dostanem sa k tomu ale az nejak pred polnocou dnes.