Sort:  

Ahoj, já nebudu tak rychlý. Musím si promyslet, co psát pro anglicky čtoucí a jak se dělit o zisk z té práce.
Úplně předběžně přemýšlím o tom, že bych napsal článek česky a dal ho normálně na Steemit. Tvoje sestra nebo Ty byste ho přeložili a dali na Steemit pod svým tagem s odkazem na mě, že je to překlad. Do jiných # .Odměna by přišla Vám. Dělili bychom si ji napůl... To je zatím stav mých myšlenek.
Dohoda by byla třeba na měsíc. Článek týdně. Pak bychom viděli, jak to funguje. Mohli bychom dohodu upravit.
O čem psát? Jsem Pražák, původním povoláním učitel dějepisu. Tak asi o Praze... Fotky, historie, typy na návštěvu, rady cestovatelům.
Zkusím se podívat, co v těhle kategoriích na Steemitu existuje.

Ok, tak to kludne premyslite, ja skusim tiez na nieco prijst. Je to zaujmavy koncept, keby sme to postovali ale my so segrou, vlastne by nas ludia followovali na zaklade Vasej tvorby, coz neviem ci si zasluzime. Na druhej strane, keby followli Vas a boli by to anglicky citatelia, neviem ako by ste im odpisovali do komentarov atd.... Napiste mi to potom prosim na mail, ked Vas nieco prijdete....Btw ked pisete, ze "povodnym povolanim", zacal som radsej vykat :D Babka bola tiez dejepisarka + ucila slovencinu. Zaujem/cit pre obe do mna vstepila, kazdopadne v tych smeroch nieje velka financna buducnost, takze som sa dal na informatiku, ktora ma bavila rovnako.